Expedovanie a logistika
29.10.2021
4 min. čítania

Ebook - Krok za krokom k správnemu expedičnému riešeniu

Autor
Neoship
Dátum zverejnenia
29.10.2021
Zdielať článok

Ecommerce na Slovensku výrazne rastie. S rastom ecommerce sa dynamicky vyvíja aj segment prepravy a zorientovať sa v ňom môže byť veľmi náročné. Zároveň tiež pozorujeme jav, kedy sa množstvo eshopov rozhoduje bez dát, s nedostatkom informácií alebo s ohľadom na (prvotne vyzerajúcu) najlacnejšiu cenu. Aj tieto podnety prispeli k rozhodnutiu napísať Ebook, v ktorom sa podrobne venujeme problematike expedície, logistiky a potreby automatizácie v týchto oblastiach.

Dovoľte nám predstaviť 1. ebook z našej dielne: KROK ZA KROKOM K SPRÁVNEMU EXPEDIČNÉMU RIEŠENIU

CHCEM ZÍSKAŤ EBOOK

Prečo sme sa rozhodli pre jeho tvorbu a pre koho je ebook určený?

Ecommerce na Slovensku výrazne rastie. S rastom ecommerce sa dynamicky vyvíja aj segment prepravy a zorientovať sa v ňom môže byť veľmi náročné. Zároveň tiež pozorujeme jav, kedy sa množstvo eshopov rozhoduje bez dát, s nedostatkom informácií alebo s ohľadom na (prvotne vyzerajúcu) najlacnejšiu cenu.

Ďalším podnetom pre jeho tvorbu bol fakt, že popri ďalšom užitočnom obsahu (PPC, Obsahový marketing, SEO, Tvorba webu,…) sme vnímali dopyt po témach, ktoré by sa podrobne venovali problematike expedície, logistiky a potreby automatizácie v týchto oblastiach.

Všetky tieto momenty prispeli k tomu, že dnes môžete čítať ebook plný rád, našich skúseností a know-how so želaným výsledkom: Zefektívniť prácu a zoptimalizovať náklady vo vašom eshope a na druhej strane dosiahnuť maximálnu spokojnosť pri doručovaní balíkov vašim zákazníkom.

CHCEM ZÍSKAŤ EBOOK

Veríme, že ebook bude pre vás prínosom – či už zakladáte eshop alebo nejaký ten rok v ecommerce pôsobíte. Budeme sa tešiť každému feedbacku, ktorý od vás dostaneme.

Spokojní zákazníci
a ich príbehy

Chceli by ste vyskúšať Neoship?

Chcem vyskúšať Neoship