Expedovanie a logistika
22.04.2021
12 min. čítania

Neoship & CREATIVE sites - partnerstvo s benefitmi pre váš eshop

Autor
Neoship
Dátum zverejnenia
22.04.2021
Zdielať článok

V Neoshipe sa zameriavame na hotové riešenia, ktoré eshopom prinášajú úsporu času, financií a maximalizáciu efektivity ich aktivít. Hovoríme konkrétne o riešeniach – prepojeniach na rôzne eshopové či fakturačné systémy. Jedno z komplexných riešení máme pripravené aj v spolupráci s naším prémiovým partnerom – spoločnosťou CREATIVE sites. V tomto článku vám ju radi bližšie predstavíme a zároveň vyzdvihneme pridanú hodnotu, ktorá plynie z našej vzájomnej spolupráce.

CREATIVE sites – odborníci pre váš eshop

Spoločnosť CREATIVE sites tvorí profesionálne e-shopy a poskytuje komplexné služby od vytvorenia e-shopu s množstvom funkcií, programovania na mieru, moderného UX/UI dizajnu, poradenstva až po online marketing.

Na slovenskom trhu pôsobí už 16 rokov a za túto dobu zrealizovali viac ako 1600 e-shopov. Okrem tvorby e-shopov každoročne organizuje aj jedinečnú e-shop konferenciu bez komerčných rečí CREATIVE summit.

V CREATIVE sites sú klienti zároveň aj partnermi. Je pre nich dôležitý priateľský až rodinný prístup, profesionalita, kvalita, ochota pomôcť a spoločné dosahovanie úspechu.

Typickým zákazníkom sú stredné a väčšie e-shopy alebo podnikatelia, ktorí už vedia, čo chcú - myslia to s biznisom vážne a chcú uspieť aj v online svete. Jednoducho klienti, ktorí hľadajú kvalitu, profesionalitu a stabilitu - práve v CREATIVE sites ich aj nájdu.

CREATIVE sites tvorí 50 členov v rôznych tímoch – od projektových manažérov, cez helpdesk, vlastné marketingové oddelenie, front-end a back-end programátorov až po grafikov. Okrem toho, všetky projekty tvoria len na vlastnom CMS systéme – CREATIVE shop.

Ak práve rozmýšľate o tom, komu zveriť tvorbu nového e-shopu, určite vám odporúčame CREATIVE sites. Váš online biznis bude v dobrých rukách.

Modul Neoship v CREATIVE shope

Ako v CREATIVE sites, tak aj v Neoshipe nám dáva zmysel ponúkať klientom komplexné riešenia. Práve z tohto dôvodu a v rámci našich dobrých obchodných vzťahov bol vyvinutý modul Neoship. Modul je dostupný pre všetkých klientov CREATIVE sites, ktorí majú záujem zefektívniť a automatizovať expedičné procesy. S modulom Neoship eliminujete expedičnú administratívu, manuálnu prácu či chybovosť.

Čo s modulom získa váš eshop?
- Vďaka modulu vyexpedujete balíky pre prepravnú spoločnosť SPS, GLS alebo pre obe (v závislosti od toho, akého prepravcu ste si u nás vybrali).
- Automatizovanú tlač štítkov a preberacieho protokolu priamo z administrácie.
- Sledovanie priebehu doručovania zásielky.
- Možnosť doručovania zásielok do Parcelshopov.

V inštruktážnom videu si môžete pozrieť ako prebieha expedícia objednávok z CREATIVE shopu do Neoshipu.

Cena modulu Neoship

Ak ste klientom CREATIVE sites a chceli by ste prostredníctvom modulu Neoship automatizovať expedičné procesy, jednoducho iba požiadate o jeho aktiváciu. Aktivácia a využívanie modulu je zadarmo.

CHCEM MODUL NEOSHIP

Čo povedali eshopy z dielne CREATIVE sites využívajúce Neoship?

www.biostyle.sk - Ľubomír Pejko
„Vďaka Neoshipu sa nám podarilo zefektívniť proces expedovania a logistiky. Prepojenie na eshop nám umožňuje priamo export objednávok a tlač štítkov v admine. Služby dopravcu sú na kvalitnej úrovni. Tím Neoshipu je ústretový a ochotný. Dobrá komunikácia, rýchle riešenie problémov. Sme radi, že sme si vybrali práve túto platformu. Môžem odporučiť.“

www.beautychannel.sk - Andrej Pernisch
„S Neoshipom spolupracujeme už niekoľko rokov a veľmi oceňujeme zjednodušenie odosielania zásielok skutočne "jedným klikom z CREATIVE shopu" a prehľadnosť administrácie zásielok v prostredí Neoshipu, vrátane kompletnej štatistiky a exportov. Hľadali sme predovšetkým systém, ktorý zjednoduší proces odosielania balíčkov a v tom zatiaľ Neoship nemá konkurenciu. Neoship je predovšetkým "virtuálny" systém efektívneho procesovania a administrácie zásielok, zmluvne spolupracuje s
kuriérskou službou Slovak Parcel Service (tak je to u nás) a zriedkavo sa stáva, že Neoship musí riešiť nedostatky samotnej kuriérskej služby, čo zvláda výborne. Neoship teda jedným klikom vybaví vyzdvihnutie zásielky u vás a jej doručenie až do rúk klienta, pri efektnej a prehľadnej administrácii zásielok - a toto je veľký benefit služby, ktorú Neoship ponúka."

Ako to celé funguje?

Na to, aby ste plugin mohli využívať je potrebné s našou spoločnosťou (NEOSHIP s.r.o.) uzavrieť servisnú zmluvu, a teda využívať naše služby. Vďaka spolupráci s CREATIVE sites získate nielen plugin Neoship, ale aj unikátny expedičný systém s napojením na GLS alebo SPS. Pod jednou strechou budete mať vyriešenú automatizáciu expedovania, expedičný systém a prepravu balíkov. Za tieto všetky služby neplatíte žiadne aktivačné ani mesačné poplatky. Platíte iba za vyexpedovaný balík. O zaslanie cenovej ponuky môžete požiadať prostredníctvom nášho kontaktného formuláru.

Aké funkcionality Neoship ponúka si môžete pozrieť v našom inštruktážnom videu.

Radi by sme vám dali do pozornosti, že práve v tomto období až do 30.04.2021 prebieha Veľká jarná akcia Neoshipu. Ak sa do 30.4.2021 rozhodnete pre využívanie služieb Neoshipu, prvý ucelený mesiac vám dáme zľavu 0,50 € za každý vyexpedovaný balík. Detailné podmienky akcie nájdete na našom blogu.

Ak by ste radi zefektívnili vaše aktivity v oblasti expedície, neváhajte a vyskúšajte Neoship. Veríme, že bude správnym rozhodnutím, ktoré vám prinesie nielen úsporu času, ale aj maximálny prehľad o vašich balíkoch a expedičných nákladoch.

Spokojní zákazníci
a ich príbehy

Chceli by ste vyskúšať Neoship?

Chcem vyskúšať Neoship